online marketing diensten

Werken aan de toekomst.

Met al mijn online marketing diensten richt ik me op hogere plekken in Google, meer bezoekers op jouw website en nieuwe klanten. Zo werk je aan de online toekomst van jouw bedrijf en daar wil ik je graag bij helpen.

mijn 3 belangrijkste doelen:

1.

Meer bezoekers op jouw website

Mijn voornaamste doel is: het verhogen van het aantal kwalitatieve bezoekers op jouw website.

2.

Hoge plekken in Google

Om dat doel te bereiken wil ik op zoek naar zoekwoorden waarmee jouw website op hoge plekken in Google kan staan.

3.

Nieuwe klanten

Het uiteindelijke resultaat en waarschijnlijk jouw belangrijkste doel. Nieuwe klanten werven.

Online marketing diensten die jouw website verbeteren.

Zoekwoord onderzoek

Zoekwood onderzoek is bedoeld om te achterhalen op welke woorden jouw website het best gevonden kan worden. 

Bij zoekwoord onderzoek kijk ik naar relevante zoekwoorden, jouw concurrenten en de doelgroep. Jij ontvangt een overzicht met woorden die je direct toe kunt passen op jouw website.

Technisch verbeterplan

Voor klanten is het prettig als een website goed in elkaar zit. Daarom beoordeeld Google jouw website hier ook op. Een slechte website wordt minder goed getoond in Google. 

Bij een technisch verbeterplan analyseer ik jouw hele website. Zodat je precies weet waar de verbeterpunten zitten. Je kunt zo aan de slag.

Lokale vindbaarheid

Heb je een winkel of bied je jouw producten en diensten alleen in jouw omgeving aan? Dan wil je in jouw omgeving zo hoog mogelijk in Google staan. Lokale vindbaarheid helpt je hierbij.

Bij lokale vindbaarheid vertel ik je precies wat je  moet doen om in jouw omgeving gevonden te worden. Heb je jouw website bijvoorbeeld al aangemeld bij Google mijn bedrijf?

Contentplan

Een contentplan is perfect voor ondernemers die (zakelijk) willen bloggen, maar moeite hebben met het verzinnen van onderwerpen om over te schrijven. 

Ik ga op zoek naar onderwerpen die interessant zijn voor jouw klanten. En waar natuurlijk ook op gezocht wordt. Ik geef je hoofdonderwerpen en subonderwerpen. Zodat jij alleen de tekst nog toe hoeft te voegen. 

Hoe werk jij het liefst?

Ik wil zelf aan de slag

Sta jij te popelen om zelf de handen uit de mouwen te steken? Super! 

Liever uitbesteden

Geen tijd, onvoldoende kennis of gewoon geen zin om zelf met online marketing aan de slag te gaan? Helemaal geen probleem! 

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Benieuwd hoe mijn online marketing diensten jou kunnen helpen? Ik plan graag een gratis strategiesessie van 30 minuten met je in om te bepalen hoe we jouw website hoog in Google krijgen.